TILAUSLENNOT

Koe Suomen, Norjan ja Ruotsin Lappi kanssamme lentäen!

VARAA NYT

lennä melkein minne vain

Tarjoamme tilauslentoja melkein mihin tahansa Rovaniemeltä ja Luulajasta. Toteutamme myös revontulilentoja, joiden lähtöpiste on Rovaniemi tai pohjoiskalotin lentokentät. Lyhyille lennoille käytämme legendaarista Beechcraft King Air 200 paineistettua 9 hengen potkuriturbiinikonetta ja isommat kuljetukset hoidamme Phenom 300 tai Cessna Citation Cj2 yksityiskoneilla.


Revontulilento

Koe mystinen tähtitaivas! Suunnittelemme jokaisen revontulilentoreitin revontuliennusteiden mukaisesti, ja paineistetulla Beechcraft King Air 200 -koneella nousemme tarvittaessa 9 km korkeuteen, ettei sääolosuhteet vaikuttaisi sykähdyttävästi leimuavien revontulien näkemiseen. Toteutamme lentoja aina pohjoiselle jäämerelle saakka lisätäksemme revontulien näkemisen todennäköisyyttä. Turvallisuuden varmistamiseksi koneissamme on aina kaksi lentäjää.  Alla esimerkki Rovaniemeltä lähtevästä lennosta. Tarjoamme revontulilentoja muistakin kohteista!

 

 Revontulilento Rovaniemeltä  3250 € / 1 - 8 hlö / 3 tuntia

Sisältää Revontuli-esittelyn sekä lentoajan n. 55 min

VARAA LENTOSI!


Tilauslennot

Tiesitkö, että voit lentää kanssamme melkein mihin vain? Tarjoamme tilauslentoja Rovaniemeltä ja Luulajasta. Tarvittaessa lennämme muistakin kohtaista.

 

Alla muutamia esimerkkejä lennoistamme:

Rovaniemi - Tromssa (Norja) 484Nm / 6400 € / 1 - 8 hlö

Rovaniemi - Kiiruna (Ruotsi) 296Nm / 3900 € / 1 - 8 hlö

Rovaniemi - Ivalo (Suomi) 256Nm / 3400 € / 1 - 8 hlö

 

Kysy rohkeasti lisätietoja tilauslennoistamme!

KYSY LISÄÄ!