Hääjuhlat

Hääjuhlat

Elämän tärkein päivä ansaitsee arvoisensa juhlatilan

Uskomme sen oikean löytämiseen myös hääpaikan suhteen.
Sijaintimme lähellä Rovaniemen keskustaa luonnonrauhassa tarjoaa huikeat puitteet ikimuistoiselle päivälle. Iso pihapiiri mahdollistaa kesällä juhlan jatkumisen ulkotiloihin. Vihkiminen voidaan toteuttaa pihapiirissä tai sisätiloissamme. Voitte myös majoittaa kauempaa tulevia vieraita laadukkaissa Ounasvaaran Lakituvat mökeissä.
Jokainen juhla on persoonallinen, juhliimme sisältyy aina hääsuunnittelu ja olemme apunanne aina aikatauluttamisesta tilaisuuden toteuttamiseen. Halutessanne voitte tilata avaimet-käteen juhlan jossa toteutamme koristelut tyylitoiveiden mukaisesti. 
Laatu on meille tärkeää ja kaikki ruoka tehdäänkin alusta loppuun saakka käsityönä tuoreista raaka-aineista ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii vieraista suurella sydämellä.
Ravintolamme upeiden 70 - vuotta vanhojen hirsiseinien suojissa järjestyy persoonallisen näköinen ja makuinen hääjuhla jopa 150 vieraalle. Tilassa on kaksi videotykkiä ja valkokangasta, laadukas äänentoisto, takka, 3 wc:tä, esteetön kulku, pihapiirissä laavu sekä suuri maksuton parkkialue. Luonnonkauniissa maisemissa hääkuvaukset onnistuvat ja sään yllättäessä sisätiloissamme pystyy järjestämään kuvaukset.

Pyydä hinnastoa