Hääjuhlat

Hääjuhlat

Elämän tärkein päivä ansaitsee arvoisensa juhlatilan

Uskomme sen oikean löytämiseen myös hääpaikan suhteen. Sijaintimme lähellä Rovaniemen keskustaa luonnonrauhassa tarjoaa huikeat puitteet ikimuistoiselle päivälle. Iso pihapiiri mahdollistaa kesällä juhlan jatkumisen ulkotiloihin. Vihkiminen voidaan toteuttaa pihapiirissä tai sisätiloissamme. Voitte myös majoittaa kauempaa tulevia vieraita laadukkaissa Ounasvaaran Lakituvat -mökeissä.

Laatu on meille tärkeää. Juhliimme sisältyy aina hääsuunnittelu ja olemme apunanne aina aikatauluttamisesta tilaisuuden toteuttamiseen. Tarjoamamme makuelämykset kruunaavat jokaisen tilaisuuden. Valmistamme suolaiset ja makeat annokset paikallisia, lappilaisia sesonkimakuja hyödyntäen ja asiakkaitamme kuunnellen.

Ravintolamme upeiden 70-vuotta vanhojen hirsiseinien suojissa järjestyy jokaiseen tyyliin sopiva hääjuhla 120:lle vieraalle. Tilassa on kaksi videotykkiä ja valkokangasta, laadukas äänentoisto, tunnelmaa tuova takka sekä esteetön kulku. Perinteikkäästä pihapiiristämme löytyy saunatilat ja laavu. Luonnonkauniissa maisemissa hääkuvaukset onnistuvat ja sään yllättäessä sisätiloissamme pystyy järjestämään kuvaukset.

Pyydä hinnastoa